Walker Campingstyle Ivo & Dianne van Baars

Vragen over het bedrijf Walker

Waarom zou ik een Walker voortent kopen?

Heeft Walker een eigen Showroom?

Jazeker! Walker heeft een ruime showroom waar de gehele collectie voor u staat opgesteld. Wij vertellen graag over onze passie en geven u een uitgebreid en persoonlijk advies. De Walker Showroom is geopend van ma t/m vrij van 9.00 tot 17.00 uur. Ook hebben we speciale openingstijden. Kijk HIER voor meer informatie over de Walker Showroom en de speciale openingstijden.

Wat is de Walker Maatwerkservice?

Het komt vaak voor dat de omloopmaat van uw caravan een grensgeval is binnen een gangbare maattabel. In dat geval is uw tent eigenlijk te groot of te klein en zal de pasvorm niet optimaal zijn. Walker heeft hiervoor een unieke oplossing, de Walker Maatwerkservice!

Hoe vind ik een Walker dealer in de buurt en hoe kom ik te weten welke Walker modellen waar staan opgesteld?

Verspreid over Nederland hebben we een groot aantal Walker-dealers met Walker modellen in de showroom. Deze dealers kunt u op deze site vinden onder het kopje ‘DEALERS’ bovenin. U kunt zoeken op naam van de dealer, ook met een overzicht van de dealers per provincie. Wilt u weten welk Walker model voortent bij welke dealer staat opgesteld typ dan de naam van de Walker voortent/luifel in het vakje (typ bijvoorbeeld: Allure). U krijgt dan in een overzicht te zien bij welke dealer deze voortent in de showroom staat (neem voor bezoek altijd nog contact op met de desbetreffende dealer). U kunt ook intypen: uitbouw, of: windscherm. Mocht u interesse hebben om de gehele Walker collectie te bekijken dan kan dat in onze Walker Showroom in Deurne. Wij vertellen graag over onze passie en geven u een uitgebreid en persoonlijk advies.

Maakt Walker ook voortenten voor hefdakcaravans?

Jazeker! Walker maakt speciale voortenten op maat voor Kip KompaktKip VisionKip ShelterEriba TouringEriba Feeling en Trigano Silver. U kunt deze voortenten vinden op deze site in het menu links onder  ‘SPECIALE VOORTENTEN‘. U kunt daar op caravanmerk, -type de bijpassende Walker voortenten vinden.

Maakt Walker ook voortenten voor speciale caravans; zoals T@B 320/400, Adria Action, Knaus Sport&Fun, Burstner Averso/Premio Plus?