CORONAVIRUS-WALKER-SHOWROOM

Beste kampeerders, Walker stelt de gezondheid van haar klanten en medewerkers voorop. Dat betekent dat een veilige omgeving onze belangrijkste prioriteit is. Tegelijkertijd zullen we er in deze uitzonderlijke situatie alles aan doen om u als klant te kunnen helpen. We hebben alle mogelijke maatregelen genomen die het risico minimaliseren. U kunt in alle rust worden geadviseerd met behoud van de veiligheidsafstand. Rekening houdend met de hygiëne zijn we gewoon open. U kunt in alle rust worden geadviseerd met behoud van de veiligheidsafstand. Rekening houdend met de hygiëne is de Walker Showroom gewoon open.

Ook geven wij u de mogelijkheid om, buiten onze openingstijden, een bezoek aan onze Showroom aan te vragen. U kunt hiervoor een afspraak maken via: Tel: +31 (0) 493 31 48 28 / E-mail: info@walker.nl (graag uw telefoonnummer vermelden in de mail zodat  we, indien nodig, telefonisch contact met u kunnen opnemen).

Onze Walker Brochure 2020 vanuit thuis eens rustig bekijken? -> Kijk dan HIER

WALKER INFORMATIE & HULP

Wilt u of kunt u de deur niet uit maar wilt u wel graag informatie? Heeft u bijvoorbeeld vragen over een voortent, omloopmaat of een van onze andere producten? Op zoek naar een handig stappenplan voor de juiste keuze van uw Walker voortent? Kijk dan zeker eens-> HIER!

Wij denken natuurlijk graag met u mee. Bijvoorbeeld door een telefoon-/videogesprek met één van onze medewerkers.
Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via:
Tel: +31 (0) 493 31 48 28
E-mail: info@walker.nl

WALKER WEBSITE

Natuurlijk zijn wij ook 24/7 online bereikbaar met informatie, adviezen en prijzen via onze website: www.walker.nl

Hebt u vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Kijk dan zeker eens -> HIER

Ook gaan we komende tijd onze Walker collectie per stuk belichten via video en zullen dit op onze site en via youtube en social media verspreiden.

KIJK-> HIER voor onze WALKER VIDEO’S 

WALKER op FACEBOOK

Voor informatie, nieuws, foto’s en filmpjes, tips&trucs:

Volg Walker op FACEBOOK

Wij kunnen u verzekeren dat we de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden en we baseren onze beslissingen consequent en alleen op feiten en berichtgeving van de Rijksoverheid en het RIVM.

Hartelijke groet,
Walker Campingstyle