Bezoek de Walker Showroom in Deurne!

CORONAVIRUS – WALKER SHOWROOM

Beste kampeerders, Walker stelt de gezondheid van haar klanten en medewerkers voorop. Dat betekent dat een veilige omgeving onze belangrijkste prioriteit is. Tegelijkertijd zullen we er in deze uitzonderlijke situatie alles aan doen om u als klant te kunnen helpen. We hebben alle mogelijke maatregelen genomen die het risico minimaliseren. U kunt in alle rust worden geadviseerd met behoud van de veiligheidsafstand. Rekening houdend met de hygiëne zijn we gewoon open. U kunt in alle rust worden geadviseerd met behoud van de veiligheidsafstand. Rekening houdend met de hygiëne is de Walker Showroom gewoon open.

Ook geven wij u de mogelijkheid om, buiten onze openingstijden, een bezoek aan onze Showroom aan te vragen. U kunt hiervoor een afspraak maken via: Tel: +31 (0) 493 31 48 28 / E-mail: info@walker.nl (graag uw telefoonnummer vermelden in de mail zodat  we, indien nodig, telefonisch contact met u kunnen opnemen).

• Voor aanvullende informatie -> KIJK HIER

• Onze Walker Brochure 2020 vanuit thuis eens rustig bekijken? -> Kijk dan HIER

Ook gaan we komende tijd onze Walker collectie per stuk belichten via video en zullen dit op onze site en via youtube en social media verspreiden.

• Voor de Walker video’s -> KIJK HIER

• Heeft u technische/praktische vragen? Op zoek naar advies & tips? -> Kijk dan zeker eens HIER

• Walker op FACEBOOK volgen? -> Kijk dan HIER

U kunt de gehele Walker collectie te bekijken in onze Walker Showroom, Florijn 3 in Deurne. Wij vertellen graag over onze passie en geven u een uitgebreid en persoonlijk advies! Bezoekadres: Florijn 3 (industrieterrein Rijt-West), 5751 PC Deurne, Nederland

De Walker Showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.