CORONAVIRUS-WALKER-SHOWROOM

De WALKER SHOWROOM is in verband met de corona maatregelen VANAF 3 maart OP AFSPRAAK te bezoeken: https://walker.nl/contact/

Beste kampeerders, Walker stelt de gezondheid van haar klanten en medewerkers voorop. Dat betekent dat een veilige omgeving onze belangrijkste prioriteit is. Tegelijkertijd zullen we er in deze uitzonderlijke situatie alles aan doen om u als klant te kunnen helpen. We hebben alle mogelijke maatregelen genomen die het risico minimaliseren.

Onze Walker Brochure 2021 vanuit thuis eens rustig bekijken? -> Kijk dan HIER

WALKER INFORMATIE & HULP

Wilt u of kunt u de deur niet uit maar wilt u wel graag informatie? Heeft u bijvoorbeeld vragen over een voortent, omloopmaat of een van onze andere producten? Op zoek naar een handig stappenplan voor de juiste keuze van uw Walker voortent? Kijk dan zeker eens-> HIER!

Wij denken natuurlijk graag met u mee. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via:
Tel: +31 (0) 493 31 48 28
E-mail: info@walker.nl

WALKER WEBSITE

Natuurlijk zijn wij ook 24/7 online bereikbaar met informatie, adviezen en prijzen via onze website: www.walker.nl

Hebt u vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Kijk dan zeker eens -> HIER

WALKER VIDEO’S

KIJK-> HIER voor onze WALKER VIDEO’S 

WALKER op FACEBOOK

Voor informatie, nieuws, foto’s en filmpjes, tips&trucs:

Volg Walker op FACEBOOK

Wij kunnen u verzekeren dat we de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden en we baseren onze beslissingen consequent en alleen op feiten en berichtgeving van de Rijksoverheid en het RIVM.

Hartelijke groet,
Walker Campingstyle

NIEUW – Walker Sunflexx – Opblaasbare voorzonluifel voor T@B.

Walker Sunflexx is een opblaasbare voorzonluifel, waarmee het makkelijk en snel reizen is.

Sunflexx heeft een diepte van 240 cmBeide zijden hebben een groot panoramisch venster dat kan worden opgerold. De frisse antraciet kleuren en het frisse design maken Sunflexx aantrekkelijk om te zien.
Een dubbele luchtpomp is inbegrepen.

Sunflexx 320: voor T@B 320 / gewicht: 7,5 kg
Sunflexx 400: voor T@B 400 / gewicht: 8,5 kg

Type

Adviesprijs €

Aanbieding €

Sunflexx 320 voor T@B 320 799,- 599,-
Sunflexx 400 voor T@B 400 879,- 659,-

Sunflexx T@B opblaasbare voorzonluifel

NIEUW – Walker Sunflexx – Opblaasbare voorzonluifel voor Action 341/361.

Walker Sunflexx is een opblaasbare voorzonluifel, waarmee het makkelijk en snel reizen is.

Sunflexx heeft een diepte van 240 cmBeide zijden hebben een groot panoramisch venster dat kan worden opgerold. De frisse antraciet kleuren en het frisse design maken Sunflexx aantrekkelijk om te zien.
Een dubbele luchtpomp is inbegrepen.

Gewicht: 7,5 kg

Walker prijzen: Sunflexx opblaasbare voorzonluifel voor Action 341/361

Type

Adviesprijs €

Aanbieding €

Sunflexx opblaasbare voorzonluifel voor Action 341/361 879,- 659,-

Sunflexx Action 341/361 opblaasbare voorzonluifel

Sunflexx Action 341/361 opblaasbare voorzonluifel; beide zijden groot panoramisch venster dat kan worden opgerold

De Palace 360 en de Palace 400 bieden veel stijl maar ook functionaliteit! De trapeziumvormige voorwand is niet alleen aantrekkelijk, maar biedt ook met een diepte van 300 cm in het midden bij het middenvenster genoeg ruimte! Beide zijwanden hebben afsluitbare gaasventilatie. Ook aan beide zijden afsluitbare dakventilatie onder de dakoverhang. Alle wanden zijn uitneembaar, totaal 5 stuks. De 6 breedte-tubes kunnen vantevoren worden opgeblazen. Dit vergroot het opzetgemak!

Inclusief:

  • Wielflap en tochtstrook
  • Gordijnen
  • Twee aangehechte schuimkussens + twee aandrukstangen
  • Dubbele slagpomp
  • Opbergtas
  • Elastieken en haringen
  • BINNENHEMEL INCLUSIEF!
  • Gewicht compleet: Palace 360 ca. 26 kg / Palace 400 ca. 31 kg
  • Dak en wanden gemaakt van 300D polyester gecoat!

Voor meer informatie en prijzen kijk hier!

Ellips 280; onderscheidend, uitdagend en compleet!

PVC kuipgrondzeil leverbaar! Aanritsbare luifel leverbaar!

Deze modern vormgegeven Walker Ellips 280 wordt standaard geleverd met een 28 mm stalen frame. Aan beide zijkanten van de tent bestaat de mogelijkheid voor een uitbouw. Ventilatie is aangebracht in de nok van de voorwand en in 1 zijwand.

Nieuw! Aan de binnenkant is de Ellips-280 voorzien van breed klitteband. Hierdoor is het optionele sterke PVC kuipgrondzeil voor deze tent leverbaar! Uw voordeel is dat het water buiten houdt en u een aangenamer leefklimaat in de tent zult hebben.

Optioneel is er voor de Ellips 280 ook een aanritsbare luifel leverbaar inclusief zijwanden met raam! Deze luifel heeft een diepte van 200 cm. Aangezien de petluifel van de Ellips 50 cm diep is ontstaat er dan een totale luifel van 250 cm diep!
De 2 zijwanden met raam en de tunnels waar de stokken doorheen gaan zijn ook voorzien van ritsen.

Voor meer informatie en prijzen kijk hier!

Patio: verzwaarde voorzonluifel! Zeer geschikt voor seizoenskampeerders!

Atrium 300 met Patio voorzonluifel

De Walker Patio is de nieuwe verzwaarde voorzonluifel! Het speciaal ontwikkelde frame is van 25 mm staal met extra liggers.

Alle tunnels waar de stokken doorheen gaan zijn uitgevoerd met ritsen. Hierdoor staat de luifel erg stabiel en kan het dakgedeelte van de luifel zelfs opgerold worden bij slecht weer!

Standaard wordt de Patio geleverd inclusief 2 uitritsbare zijwanden met raam en slikrand.

Met zijn diepte van ca. 235 cm biedt de Patio veel comfort en beschutting.

De zijwanden worden geleverd in de kleurstellingen van de collectie.

Als accessoire zijn er Easy PowerGrips, stormbanden en gordijnen voor de uitritsbare zijwanden leverbaar.

Voor meer informatie en prijzen kijk hier!

Atrium 300: Riante ruimte met extra panorama ramen in de zijwanden!

Walker Atrium 300

Atrium 300 antraciet

Met het beproefde Easy-Door concept kunt u ook bij deze voortent zelf bepalen waar de ingang van de tent moet komen. Aan beide zijkanten onderscheidt de Atrium 300 zich door een extra raam.Extra uitzicht, ook wanneer er een uitbouw aan de tent is geplaatst! Deze is voorzien van een extra deur aan de buitenkant en een raam met ventilatiegaas. Ideaal voor bijvoorbeeld het stallen van uw elektrische fietsen of als extra slaapcabine (binnentent verkrijgbaar). De uitbouw kan aan beide zijden geplaatst worden en is voorzien van een extra rits zodat de zijwand van de voortent teruggeplaatst kan worden als scheidingswand. De fkleurstelling van de Atrium 300 in combinatie met zijn subtiele vormgeving zorgen voor een sfeervol concept waarmee u als veeleisende kampeerder gezien mag worden op de camping. Zowel het dak als wanden zijn vervaardigd van hoogwaardig Ten Cate eenzijdig gecoat doek en daardoor is deze tent uitstekend geschikt als seizoenstent maar ook als trekkerstent.
In het laatste geval kunt u, als optie, in plaats van het stalen frame kiezen voor een glasfiber lichtgewicht frame met Fixus-klemmen.

Voor meer informatie en prijzen kijk hier!

Pioneer 240 All Season Easy-Door/voortent en luifel in één!

Walker Pioneer 240 all season

Pioneer (ingang links)

De Pioneer 240 All Season Easy-Door is uitermate geschikt als trekkerstent maar zeker ook te gebruiken als seizoenstent. In plaats van een stalen frame zou u dan ook kunnen kiezen voor een 28 mm aluminium frame met Easy-PowerGrips of eenglasfiber lichtgewicht frame. Deze lichtgewicht frames zijn net als de gordijnenset tegen meerprijs leverbaar. Alle wanden zijn uitritsbaar zodat u deze tent tevens als luifel kunt gebruiken. Beide voorwandpanelen zijn verwisselbaar. Het is uniek dat u zelf kunt bepalen waar de ingang van de tent moet komen: het Easy-Door concept.

Ook leverbaar voor Eriba Feeling 380/425/430/450/442/470 en Trigano Silver 420/430!

Voor meer informatie en prijzen kijk hier!

Fusion II/240

Robuuste voortent met diepe petluifel in eigentijdse kleurstelling en vormgeving. Zowel het dak als wanden zijn vervaardigd van hoogwaardig Ten Cate eenzijdig gecoat doek. Hierdoor is de Fusion II uitermate geschikt als seizoenstent maar zeker ook te gebruiken als trekkerstent. In plaats van een stalen frame zou u dan ook kunnen kiezen voor een 28 mm aluminium frame met Easy-PowerGrips of
 een glasfiber lichtgewicht frame. Beide voorwandpanelen zijn verwisselbaar. Het is uniek dat u zelf kunt bepalen waar de ingang van de tent moet komen: het Easy-Door concept.

Ook leverbaar voor Eriba Feeling 380/425/430/450/442/470 en Trigano Silver 420/430!

Voor meer informatie en prijzen kijk hier!

Walker Concept 240 + 280/PVC/4-seizoenen!

Walker Concept PVC

Concept PVC

De Concept is een compleet nieuwe 4 seizoenen voortent. Dak en wanden zijn tweezijdig PVC-gecoat; 525 g/m2. Makkelijk te reinigen en uiteraard weerbestendig. Standaard zitten er op de Concept voor alle ramen luiken, een dubbele slikrand en afsluitbare ventilatievensters in beide zijwanden. De diepte is 240 of 280, afhankelijk van het model. De Concept wordt geleverd met een 25 mm stalen frame, de dakligggers zijn van 28 mm staal. Als accessoire is er een uitbouw met deur leverbaar. Deze kan zowel links als rechts geplaatst worden en is uitgevoerd in de kleur van de ConceptConcept.

Voor meer informatie en prijzen kijk hier!

Walker Adria Action 341/361

Walker Action

Action (341/361)

Speciaal voor de Adria Action 341/361 caravans heeft Walker de Action ontwikkeld. Op maat gemaakt voor de Adria Action 341/361. Het is een voortent en luifel in één en met de Easy-Setup blokjes zet je hem eenvoudig en snel op. Alle wanden zijn uitritsbaar. Het dak en de wanden zijn van Ten Cate doek. Het dak en wanden zijn één-zijdig gecoat. De tent is 240 cm diep. Hij heeft een 28 mm aluminium frame met Easy-PowerGrips en wordt geleverd inclusief tochtstrook, wielflap en gordijnen. Het gewicht is ca. 25 kilo.

Voor meer informatie en prijzen kijk hier!

Walker Adria Action 391 PD/PH-LH

Action 391

Speciaal voor de Adria Action 391 PD/PH-LH caravans heeft Walker de Action 391 ontwikkeld. Op maat gemaakt voor de Adria Action 391. Het is een voortent en luifel in één en met de Easy-Setup blokjes zet je hem eenvoudig en snel op. Alle wanden zijn uitritsbaar. Het dak en de wanden zijn van Ten Cate doek. Het dak en wanden zijn één-zijdig gecoat. De tent is 240 cm diep. Hij heeft een 28 mm aluminium frame met Easy-PowerGrips en wordt geleverd inclusief tochtstrook, wielflap en gordijnen. Het gewicht is ca. 27 kilo.

Voor meer informatie en prijzen kijk hier!

Walker T@B 320 en T@B 400

Walker T@B

T@B

Speciaal voor de T@B caravans heeft Walker de T@B ontwikkeld. Op maat gemaakt voor de T@B 320 en T@B 400. Ook dit is een voortent en luifel in één. De voorwanden en de zijwand rechts zijn uitritsbaar. Het dak en de wanden zijn van Ten Cate doek, éénzijdig gecoat en afwasbaar. De tent is 240 cm diep en uitsluitend met een 28 mm aluminium frame met Easy-PowerGrips leverbaar. Door de Easy-Setup blokjes staat hij snel en makkelijk. De T@B wordt geleverd met een tochtstrook, wielflap en gordijnen. Het gewicht is zo’n 21 kg (T@B 320)/25 kg (T@B 400).

Voor meer informatie en prijzen kijk hier!

Walker Palladium 350

Walker Palladium 350

Palladium 350 met tussenwand

De ultieme seizoenstent ! Gemaakt van topkwaliteit Ten Cate All Season tentdoek en voorzien van een uitgekiend stabiel stalen frame: de Palladium 350! De Palladium 350 biedt u als functionele seizoenstent vele gebruiksmogelijkheden. De voorwand kan op een diepte van 240 cm of 350 cm geplaatst worden. Wilt u een leuke zithoek in de tent maken, links- of rechtsvoor, dan kunt u dat realiseren met de speciale tussenwand welke als accessoire leverbaar is. Het Easy-Door concept houdt in dat de 2 voorwandpanelen onderling te verwisselen zijn: aan u de keuze om te bepalen waar in uw geval de ingang van de tent moet komen. Het is ook mogelijk om een uitbouw aan te ritsen. Deze is voorzien van een extra deur aan de buitenkant en een raam met ventilatiegaas. Ideaal voor bijvoorbeeld het stallen van uw elektrische fietsen of als extra slaapcabine (binnentent verkrijgbaar). De uitbouw kan aan beide zijden geplaatst worden en is voorzien van een extra rits zodat de zijwand van de voortent teruggeplaatst kan worden als scheidingswand. U kunt ook kiezen voor een extra voorwand met deur zodat u een afsluitbare ingang krijgt.

Voor meer informatie en prijzen kijk hier!

Walker Signum 250

Beste kampeerders,

We hebben hier OP DE FABRIEK soms enkele voortenten; beurs/demo-modellen of monstermodellen die we aanbieden voor speciale prijzen.

Voor de juiste Walker omloopmaat van uw caravan kijkt u hier:

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

1 stuks Patio verzwaarde voorzonluifel met weeffout in dak: maat 885/900 -> AB maat = 223 cm  

• Frame is nieuw • Zijwanden in gewenste kleur

: Normaal €808,- / NU: € 695,- 

Voor meer informatie over de Patio luifel en kleuren zijwanden kijk HIER

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Walker UITVERKOOP: Signum 250, stalen frame/(op=op)

(Dit is geen beurs- of monstermodel, maar betreft een nieuwe voortent)

Voor de UITVERKOOPPRIJZEN Signum 250 KIJK HIER

Walker Signum 250

Signum 250

Walker voortenten showroom

Verspreid over Nederland hebben we een groot aantal Walker-dealers met Walker modellen in de showroom. Deze dealers kunt u op deze site vinden. Mocht u interesse hebben om de gehele Walker collectie te bekijken dan kan dat in onze Walker Showroom in Deurne.

Wij vertellen graag over onze passie en geven u een uitgebreid en persoonlijk advies!

Wij verwelkomen u graag in onze showroom.

Walker omloopmaat

Wanneer u een voortent voor uw caravan wilt kopen is het belangrijk om te weten wat de juiste Walker omloopmaat van uw caravan is.

Volg NOOIT de fabrieksmaat van uw caravan of de maatvoering van een ander merk voortent maar zoek uw Walker omloopmaat met behulp van uw caravangegevens in onze Walker database!

Walker heeft omloopmaten gemeten en verzameld in deze database; bouwjaar 2000 t/m 2020.

Kies uw merk, bouwjaar, model en type en u ziet direct de Walker omloopmaat van uw voortent voor uw caravan.

Geef bij bestelling naast de omloopmaat ALTIJD nog het merk/model/type/bouwjaar van uw caravan door voor extra controle.

https://walker.nl/dealers/caravan-omloopmaat-zoeken/

Walker windscherm

Makkelijk opzetbaar en zeer stabiel.
Door de hoogte van 150 cm altijd goed beschut!

Maak uw Walker voortent helemaal compleet!

Voor meer informatie KIJK HIER!

Walker Allure 280

De vraag naar een tent met een diepte van 280 cm is duidelijk aan het toenemen. Ons design-team heeft de Walker Allure 280 ontwikkeld. Een mooie tent gemaakt van Ten Cate eenzijdig gecoat tentdoek. Het dak is voorzien van een printmotief. De kleurstelling van de wanden is: Antraciet/Champagne en middengrijs. De gordijnen zijn precies op het kleurpallet van deze tent afgestemd. Ventilatie is aangebracht in 1 zijwand en in de nok van de voorwand. Aan beide zijkanten is een bijpassende uitbouw met deur plaatsbaar met rits.

De Allure is leverbaar met een stalen frame waarvan de 3 hoofddakliggers zijn uitgevoerd in 28 mm. Als alternatief is een glasfiber frame of aluminium frame leverbaar. Voor meer informatie kijk HIER…