Veelgestelde vragen met antwoorden

De enige, juiste Walker omloopmaat vindt u makkelijk in onze online Walker database.

Ga NOOIT uit van de maten uit de fabrieksfolder van de caravan of van de maatvoering van een ander merk voortent!

LET OP:Door wijzigingen of accessoires aan uw caravan, zoals bijvoorbeeld een verzwaarde as kan de Walker omloopmaat afwijken. Bij een verzwaarde as wordt de omloopmaat van een caravan groter. Wij adviseren uw caravan bij twijfel zelf op te meten op de ‘Walker manier’ .

Wanneer u aan de maat twijfelt of als uw caravan een bouwjaar heeft van vóór het jaar 2000, raden wij u aan om uw caravan zelf na te meten op de volgende manier:

Tien redenen voor de aanschaf van een WALKER VOORTENT:

1. Nederlands fabricaat

2. Eersteklas tentdoek van TenCate

3. Oerdegelijk biesband van YKK

4. Glashelder raamfolie van Achilles

5. Zwaar gelaagde Bisonyl spat- en slikranden

6. Vaste hoekstukken bij stalen en aluminium frames: extra opzetgemak en stabilititeit

7. Sterke, brede ritsen van YKK

8. Tussenmaat zonder extra kosten mogelijk

9. 24 maanden garantie

10. Jarenlang zorgeloos kampeerplezier!

Jazeker! Walker heeft een ruime showroom waar de gehele collectie voor u staat opgesteld. Wij vertellen graag over onze passie en geven u een uitgebreid en persoonlijk advies. De Walker Showroom is geopend van ma t/m vrij van 9.00 tot 17.00 uur. Ook hebben we soms speciale openingstijden. Kijk HIER voor meer informatie over de Walker Showroom en de speciale openingstijden.

Het komt vaak voor dat de omloopmaat van uw caravan een grensgeval is binnen de gangbare maattabellen. In dat geval is uw voortent eigenlijk te groot of te klein en zal de pasvorm van uw tent niet optimaal zijn. Walker heeft hele kleine stapjes tussen de verschillende omloopmaten. Uw Walker voortent past altijd mooi aan uw caravan dankzij onze unieke oplossing; de Walker Maatwerkservice!

Verspreid over Nederland hebben we een groot aantal Walker-dealers met Walker modellen in de showroom. Deze dealers kunt u op deze site vinden onder het kopje ‘DEALERS’ bovenin. U kunt zoeken op naam van de dealer, ook met een overzicht van de dealers per provincie. Wilt u weten welk Walker model voortent bij welke dealer staat opgesteld typ dan de naam van de Walker voortent/luifel in het vakje (typ bijvoorbeeld: Allure). U krijgt dan in een overzicht te zien bij welke dealer deze voortent in de showroom staat (neem voor bezoek altijd nog contact op met de desbetreffende dealer). U kunt ook intypen: uitbouw, of: windscherm. Mocht u interesse hebben om de gehele Walker collectie te bekijken dan kan dat in onze Walker Showroom in Deurne. Wij vertellen graag over onze passie en geven u een uitgebreid en persoonlijk advies.

Jazeker! Walker maakt speciale voortenten op maat voor Kip KompaktKip VisionEriba TouringEriba Feeling en Trigano Silver. U kunt deze voortenten vinden op deze site in het menu links onder  ‘SPECIALE VOORTENTEN‘. U kunt daar op caravanmerk, -type de bijpassende Walker voortenten vinden.

Voor meer informatie, mogelijkheden en prijzen klikt u HIER!

Jazeker!

Walker maakt voor deze hogere caravans de voortenten en luifels in het assortiment passend. Hogere caravans hebben een grotere omloopmaat maar hebben mogelijk daarbij dan soms een smallere voorwand nodig. Ook is de diepte van het voortentdak iets groter dan bij ‘normale’ hoogte. Wij hebben de Walker-maten gemeten van deze hoge caravans. Er wordt voor deze caravans zonder extra kosten een speciaal dak gesneden. De voortent past heel mooi en strak aan uw hogere caravan!

Walker maakt voortenten op maat voor hogere caravans; zoals voor:

Burstner Averso/Premio Plus (hogere caravans) -> voor meer informatie en prijzen kijkt u HIER

Dethleffs c’go UP 525 KR(hogere caravans) -> voor meer informatie en prijzen kijkt u HIER,

Eriba Living 555 XL(hogere caravans) -> voor meer informatie en prijzen kijkt u HIER

LMC Style Lift 430K/500K(hogere caravans) -> voor meer informatie en prijzen kijkt u HIER