Bekijk hieronder onze vacatures:

WALKER ZOEKT EEN ALGEMEEN PRODUCTIEMEDEWERKER / FULLTIME

Over Walker: Toen ruim 64 jaar geleden steeds meer mensen het plezier van kamperen ontdekten, startte Walker met de ontwikkeling en productie van kampeertenten in Deurne. Tot op de dag van vandaag is Walker het toonaangevende topmerk van weleer! Het moderne atelier, gevestigd in Deurne, is een van de oudste binnen ons land en kenmerkt zich als een echt familiebedrijf. Het produceren van de voortenten, luifels en lodge-tenten is nauwkeurig werk en samen met je collega’s draag je zorg voor het tot in perfectie afwerken van de Walker producten. 

Functie-omschrijving: Als algemeen productiemedewerker ben je allround bezig met het vervaardigen van hoogwaardige producten. Je hoofdtaken bestaan uit het verrichten van werkzaamheden aan de snijtafel, het opleggen van het tentdoek, het bedienen van de snijcomputer en het computergestuurd uitsnijden van het tentdoek. Hiervoor word je intern opgeleid. Enige algemene ervaring in het onderhoud van machines en motoren en gevoel hebben voor techniek is een pré. Het takenpakket omvat verder ook het werken met de machine waarmee de tentdaken worden gemaakt en een stukje algehele controle van de geproduceerde tenten.

Jouw profiel:  

– Je werkt graag  met je handen en houdt van aanpakken

– Je hebt algemeen technisch inzicht 

– Ervaring met mechanische onderhoudswerkzaamheden is een pré

– Je hebt vaker met computers gewerkt en hebt in ieder geval gedegen kennis en ervaring met Word en Excel

– Je bent op zoek naar een fulltime baan

– Affiniteit met confectie- / textielbranche is een pré. 

– Je woont in de buurt van Deurne

Walker biedt:

– Een fulltime functie voor 37 uur per week 

– Verloning volgens de MITT CAO

– Een prettige informele werksfeer

  Werkdagen van maandag t/m donderdag van 07.30 uur tot 16.30 uur en vrijdag van 07.30 tot 14.30 uur. Vanaf de zomervakantie tot aan kerst werk je op vrijdag van 07.30 tot 12.15 uur

Stel je kandidaat: Heb je interesse in deze functie, stuur dan je motivatiebrief met CV naar administratie@walker.nl. Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Ivo van Baars via telefoonnummer 0493-314828. 

Neem alvast een kijkje op onze website www.walker.nl voor meer informatie over Walker. 

Wil je zien wat de functie inhoudt, klik dan hier voor een video presentatie.

VIDEO: WALKER ZOEKT EEN TECHNISCH PRODUCTIEMEDEWERKER / FULLTIME 

WALKER ZOEKT EEN CONFECTIE MEDEWERKER PRODUCTIE – MINIMAAL 24 UUR

FUNCTIE OMSCHRIJVING:

Als confectie medewerker ben je bezig met het vervaardigen van hoogwaardige voortenten. Je hebt ervaring met het werken met een naaimachine. Je doorloopt een interne opleiding zodat wij je trapsgewijs kunnen inzetten in de productie van Walker voortenten. Je houdt van aanpakken en bent bereid een leeproces binnen ons productieteam te doorlopen zodat je op termijn op meerdere werkplekken inzetbaar zult zijn.

ONS AANBOD:

. Een functie voor minimaal 24 uur per week, uit te breiden naar 37 uur per week

. Werkdagen van maandag t/m donderdag van 07.30 tot 16.30 uur en op vrijdag variabel.

. Verloning volgens de MITT CAO

. Een prettige informele werksfeer

STEL JE KANDIDAAT:

Woon je in de buurt van Deurne en heb je interesse in deze functie, stuur dan je motivatiebrief en CV naar administratie@walker.nl. Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Ivo van Baars via telefoonnummer 0493-314828. Voor een kijkje achter de schermen bij Walker kun je  hier terecht: https://youtu.be/Zhc-fkG8QM4