Walker Campingstyle B.V. in Deurne produceert voortenten en luifels voor caravans.
Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een:

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER / minimaal 32 uur 

FUNCTIE OMSCHRIJVING:
Je ondersteunt de directie en bent mede verantwoordelijk voor de dagelijkse administratieve werkzaamheden waaronder het maken van pakbonnen, orderbevestigingen en verkoopfacturen in Exact Globe Next. Verder verricht je alle overige voorkomende financieel administratieve werkzaamheden en neem je de telefoon aan. Je onderhoudt contact met consumenten, afnemers en leveranciers uit binnen- en buitenland. Ook verwelkom je bezoekers aan de balie en onderhoud je mailcontact als het gaat om administratieve zaken. Wij spreken dagelijks Duits en Engels met onze klanten en leveranciers; het is voor ons daarom belangrijk dat je deze talen beheerst.

JOUW PROFIEL:
• Je hebt een afgeronde financiële administratieve MBO-4 opleiding
• Je hebt bij voorkeur werkervaring in een vergelijkbare functie
• Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
• Je hebt bij voorkeur ervaring met Exact Globe Next en hebt gedegen kennis van Word en Excel
• Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en toont initiatief
• Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
• Je woont in Deurne of directe omgeving

ONS AANBOD:
Ben je ambitieus en heb je een professionele en klantvriendelijke instelling dan bieden wij jou een afwisselende en verantwoordelijke baan met goede marktconforme arbeidsvoorwaarden in een prettige informele werksfeer.

Herken je jezelf in het gevraagde profiel, stuur dan je motivatiebrief met CV voor 30 april 2021 naar administratie@walker.nl. Wil je meer weten over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Dianne van Baars via telefoonnummer 0493-314828. Voor meer informatie over Walker Campingstyle B.V. kun je terecht op onze website www.walker.nl

WALKER ZOEKT EEN TECHNISCH PRODUCTIEMEDEWERKER / FULLTIME

Over Walker: Toen ruim 64 jaar geleden steeds meer mensen het plezier van kamperen ontdekten, startte Walker met de ontwikkeling en productie van kampeertenten in Deurne. Tot op de dag van vandaag is Walker het toonaangevende topmerk van weleer! Het moderne atelier, gevestigd in Deurne, is een van de oudste binnen ons land en kenmerkt zich als een echt familiebedrijf. Het produceren van de voortenten, luifels en lodge-tenten is nauwkeurig werk en samen met je collega’s draag je zorg voor het tot in perfectie afwerken van de Walker producten. 

Functie-omschrijving: Als technisch productiemedewerker ben je allround bezig met het vervaardigen van hoogwaardige producten. Je hoofdtaken bestaan uit het verrichten van werkzaamheden aan de snijtafel, het opleggen van het tentdoek, het bedienen van de snijcomputer en het computergestuurd uitsnijden van het tentdoek. Een belangrijke bijkomende taak is het mechanisch onderhoud van het naaimachinepark. Hiervoor word je  intern opgeleid. Enige algemene ervaring in het onderhoud van machines en motoren en gevoel hebben voor techniek is erg belangrijk voor ons. Het takenpakket omvat verder ook het werken met de machine waarmee de tentdaken worden gemaakt en een stukje algehele controle van de geproduceerde tenten.

Jouw profiel:  

– Je hebt algemeen technisch inzicht 

– Ervaring met mechanische onderhoudswerkzaamheden is een pré

– Je hebt vaker met computers gewerkt en hebt in ieder geval gedegen kennis en ervaring met Word en Excel

– Je werkt graag  met je handen en bent flexibel in het aanpakken van diverse werkzaamheden

– Je bent op zoek naar een fulltime baan

– Affiniteit met confectie- / textielbranche is een pré. 

– Je woont in de buurt van Deurne

Walker biedt:

– Een fulltime functie voor 37 uur per week 

– Verloning volgens de MITT CAO

– Een prettige informele werksfeer

  Werkdagen van maandag t/m donderdag van 07.30 uur tot 16.30 uur en vrijdag van 07.30 tot 14.30 uur.

Stel je kandidaat: Heb je interesse in deze functie, stuur dan je motivatiebrief met CV zo snel mogelijk naar administratie@walker.nl. Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Ivo van Baars via telefoonnummer 0493-314828. 

Neem alvast een kijkje op onze website www.walker.nl voor meer informatie over Walker. 

Wil je zien wat de functie inhoudt, klik dan hier voor een video presentatie.

VIDEO: WALKER ZOEKT EEN TECHNISCH PRODUCTIEMEDEWERKER / FULLTIME