Ellips 280; onderscheidend, uitdagend en compleet!

PVC kuipgrondzeil leverbaar! Aanritsbare luifel leverbaar!

Deze modern vormgegeven Walker Ellips 280 wordt standaard geleverd met een 28 mm stalen frame. Aan beide zijkanten van de tent bestaat de mogelijkheid voor een uitbouw. Ventilatie is aangebracht in de nok van de voorwand en in 1 zijwand.

Nieuw! Aan de binnenkant is de Ellips-280 voorzien van breed klitteband. Hierdoor is het optionele sterke PVC kuipgrondzeil voor deze tent leverbaar! Uw voordeel is dat het water buiten houdt en u een aangenamer leefklimaat in de tent zult hebben.

Optioneel is er voor de Ellips 280 ook een aanritsbare luifel leverbaar inclusief zijwanden met raam! Deze luifel heeft een diepte van 200 cm. Aangezien de petluifel van de Ellips 50 cm diep is ontstaat er dan een totale luifel van 250 cm diep!
De 2 zijwanden met raam en de tunnels waar de stokken doorheen gaan zijn ook voorzien van ritsen.

Voor meer informatie en prijzen kijk hier!

Patio: verzwaarde voorzonluifel! Zeer geschikt voor seizoenskampeerders!

Atrium 300 met Patio voorzonluifel

De Walker Patio is de nieuwe verzwaarde voorzonluifel! Het speciaal ontwikkelde frame is van 25 mm staal met extra liggers.

Alle tunnels waar de stokken doorheen gaan zijn uitgevoerd met ritsen. Hierdoor staat de luifel erg stabiel en kan het dakgedeelte van de luifel zelfs opgerold worden bij slecht weer!

Standaard wordt de Patio geleverd inclusief 2 uitritsbare zijwanden met raam en slikrand.

Met zijn diepte van ca. 235 cm biedt de Patio veel comfort en beschutting.

De zijwanden worden geleverd in de kleurstellingen van de collectie.

Als accessoire zijn er Easy PowerGrips, stormbanden en gordijnen voor de uitritsbare zijwanden leverbaar.

Voor meer informatie en prijzen kijk hier!

Atrium 300: Riante ruimte met extra panorama ramen in de zijwanden!

Walker Atrium 300

Atrium 300 antraciet

Met het beproefde Easy-Door concept kunt u ook bij deze voortent zelf bepalen waar de ingang van de tent moet komen. Aan beide zijkanten onderscheidt de Atrium 300 zich door een extra raam.Extra uitzicht, ook wanneer er een uitbouw aan de tent is geplaatst! Deze is voorzien van een extra deur aan de buitenkant en een raam met ventilatiegaas. Ideaal voor bijvoorbeeld het stallen van uw elektrische fietsen of als extra slaapcabine (binnentent verkrijgbaar). De uitbouw kan aan beide zijden geplaatst worden en is voorzien van een extra rits zodat de zijwand van de voortent teruggeplaatst kan worden als scheidingswand. De kleurstelling van de Atrium 300 in combinatie met zijn subtiele vormgeving zorgen voor een sfeervol concept waarmee u als veeleisende kampeerder gezien mag worden op de camping. Zowel het dak als wanden zijn vervaardigd van hoogwaardig Ten Cate eenzijdig gecoat doek en daardoor is deze tent uitstekend geschikt als seizoenstent maar ook als trekkerstent.
In het laatste geval kunt u, als optie, in plaats van het stalen frame kiezen voor een glasfiber lichtgewicht frame met Fixus-klemmen.

Voor meer informatie en prijzen kijk hier!

Pioneer 240 All Season Easy-Door/voortent en luifel in één!

Pioneer (ingang links)

De Pioneer 240 All Season Easy-Door is uitermate geschikt als trekkerstent maar zeker ook te gebruiken als seizoenstent. In plaats van een stalen frame zou u dan ook kunnen kiezen voor een 28 mm aluminium frame met Easy-PowerGrips of een glasfiber lichtgewicht frame. Deze lichtgewicht frames zijn net als de gordijnenset tegen meerprijs leverbaar. Alle wanden zijn uitritsbaar zodat u deze tent tevens als luifel kunt gebruiken. Beide voorwandpanelen zijn verwisselbaar. Het is uniek dat u zelf kunt bepalen waar de ingang van de tent moet komen: het Easy-Door concept.

Ook leverbaar voor Eriba Feeling 380/425/430/450/442/470 en Trigano Silver 420/430!

Voor meer informatie en prijzen kijk hier!

Walker Concept 240 + 280/PVC/4-seizoenen!

Walker Concept PVC

Concept PVC

De Concept is een compleet nieuwe 4 seizoenen voortent. Dak en wanden zijn tweezijdig PVC-gecoat; 525 g/m2. Makkelijk te reinigen en uiteraard weerbestendig. Standaard zitten er op de Concept voor alle ramen luiken, een dubbele slikrand en afsluitbare ventilatievensters in beide zijwanden. De diepte is 240 of 280, afhankelijk van het model. De Concept wordt geleverd met een 25 mm stalen frame, de dakligggers zijn van 28 mm staal. Als accessoire is er een uitbouw met deur leverbaar. Deze kan zowel links als rechts geplaatst worden en is uitgevoerd in de kleur van de ConceptConcept.

Voor meer informatie en prijzen kijk hier!

Walker Adria Action 341/361

Walker Action

Action (341/361)

Speciaal voor de Adria Action 341/361 caravans heeft Walker de Action ontwikkeld. Op maat gemaakt voor de Adria Action 341/361. Het is een voortent en luifel in één en met de Easy-Setup blokjes zet je hem eenvoudig en snel op. Alle wanden zijn uitritsbaar. Het dak en de wanden zijn van Ten Cate doek. Het dak en wanden zijn één-zijdig gecoat. De tent is 240 cm diep. Hij heeft een 28 mm aluminium frame met Easy-PowerGrips en wordt geleverd inclusief tochtstrook, wielflap en gordijnen. Het gewicht is ca. 25 kilo.

Voor meer informatie en prijzen kijk hier!

Walker Adria Action 391 PD/PH-LH

Action 391

Speciaal voor de Adria Action 391 PD/PH-LH caravans heeft Walker de Action 391 ontwikkeld. Op maat gemaakt voor de Adria Action 391. Het is een voortent en luifel in één en met de Easy-Setup blokjes zet je hem eenvoudig en snel op. Alle wanden zijn uitritsbaar. Het dak en de wanden zijn van Ten Cate doek. Het dak en wanden zijn één-zijdig gecoat. De tent is 240 cm diep. Hij heeft een 28 mm aluminium frame met Easy-PowerGrips en wordt geleverd inclusief tochtstrook, wielflap en gordijnen. Het gewicht is ca. 27 kilo.

Voor meer informatie en prijzen kijk hier!

Walker T@B 320 en T@B 400

Walker T@B

T@B

Speciaal voor de T@B caravans heeft Walker de T@B ontwikkeld. Op maat gemaakt voor de T@B 320 en T@B 400. Ook dit is een voortent en luifel in één. De voorwanden en de zijwand rechts zijn uitritsbaar. Het dak en de wanden zijn van Ten Cate doek, éénzijdig gecoat en afwasbaar. De tent is 240 cm diep en uitsluitend met een 28 mm aluminium frame met Easy-PowerGrips leverbaar. Door de Easy-Setup blokjes staat hij snel en makkelijk. De T@B wordt geleverd met een tochtstrook, wielflap en gordijnen. Het gewicht is zo’n 21 kg (T@B 320)/25 kg (T@B 400).

Voor meer informatie en prijzen kijk hier!

Walker Palladium 350

Walker Palladium 350

Palladium 350 met tussenwand

De ultieme seizoenstent ! Gemaakt van topkwaliteit Ten Cate All Season tentdoek en voorzien van een uitgekiend stabiel stalen frame: de Palladium 350! De Palladium 350 biedt u als functionele seizoenstent vele gebruiksmogelijkheden. De voorwand kan op een diepte van 240 cm of 350 cm geplaatst worden. Wilt u een leuke zithoek in de tent maken, links- of rechtsvoor, dan kunt u dat realiseren met de speciale tussenwand welke als accessoire leverbaar is. Het Easy-Door concept houdt in dat de 2 voorwandpanelen onderling te verwisselen zijn: aan u de keuze om te bepalen waar in uw geval de ingang van de tent moet komen. Het is ook mogelijk om een uitbouw aan te ritsen. Deze is voorzien van een extra deur aan de buitenkant en een raam met ventilatiegaas. Ideaal voor bijvoorbeeld het stallen van uw elektrische fietsen of als extra slaapcabine (binnentent verkrijgbaar). De uitbouw kan aan beide zijden geplaatst worden en is voorzien van een extra rits zodat de zijwand van de voortent teruggeplaatst kan worden als scheidingswand. U kunt ook kiezen voor een extra voorwand met deur zodat u een afsluitbare ingang krijgt.

Voor meer informatie en prijzen kijk hier!